In 2012 vond ik op Facebook een oproep om 1.000 zaadbommen in het Regentesse- en Valkenboskwartier te verspreiden. Na de huiskamerbijeenkomst bij Rob van Eeden en Hanneke van Veen bevond ik me samen met een groep vrijwilligers een jaar lang in elke denkbare boomspiegel, geveltuin en missende tegel. Bekijk hier onder een selectie van mijn Guerrilla Gardening activiteiten of lees verder op Meer groen? Zelf doen!

Guerrilla Gardening Instructiefilm

Meer groen? Zelf doen! 25 mei, 2014

Introductie tot Guerrilla Gardening op de kop van de Regentesselaan-Laan van Meerdertvoort.Film: Jacek …, Voice-over: René Wagenaar.

 

 

 

 

 

 

Urban Garden Event

Den Haag TV, Lekkerbekkerijtjes, 26 april, 2013

Live reportage van Guerrilla Gardening in het centrum van Den Haag. Meer groen? Zelf doen! steekt samen met Den Haag in Transitie de handen uit de mouwen. Interview door Jeffrey Huf.

 

 

 

 

 

Groene missie…

Omroep West, Tiswat, 28 juni, 2012

Guerilla Gardening is ontstaan in de Verenigde Staten en Engeland. In de lente van 2012 verspreidde ik samen met een bonte groep vrijwilligers 1000 zaadbommen in de Haagse Uitvinderswijk (Regentesse- en Valkenboskwartier). Meer groen? Zelf doen! Een reportage waarbij Omroep West een middag met mij op pad ging en ze meer vertellen over het ontstaan van Guerrilla Gardening.

 

 

 

 

Bloemen houden van mannen

Meer groen? Zelf doen! 19 mei, 2012

In de brug tussen de Conradkade en Suezkade ligt een mannentoilet verstopt. De perfecte locatie om toe te slaan. Samen maken van van deze verwaarloosde en volgestorte peukenbak een bloeiende plantenbak. Guerrilla Gardening is groen zien, waar grijs domineert.